Zpětně pár obrázků z focení obojků

01.12.2012 17:58

 

Jako vážně nemocný člověk (ne, nejde o rýmičku, ale jste blízko:) ) jsem byl obrán o psici a zanechán sám doma na doléčení, tak jsem si udělal chvilku, abych dal dokupy pár fotek z dřívějška. Před třemi týdny jsme totiž byli vybráni, abychom nafotili pár ručně šitých obojků (no nakonec vlastně jen Beky, protože mě moc neslušely), které půjdou do prodeje, takže se sebrala strakatá poseroutka, Ája a foťák a šlo se.

Nejdřív bylo v plánu nechat obě feny vyběhat, aby pak pěkně v klidu pózovaly, brzy jsme ale byli "vyrušeni" štěnětem hovawarta, takže z focení nakonec nic pořádného nebylo a psi už jen řádili. Tentokrát šlo ale spíš o menší zkoušku, jestli to se strakáčetem půjde - a myslím, že si vedla obstojně.

 

 

Ája se do hry s neznámým prakticky nezapojovala, takže bylo na Beky aby hájila naši čest:) Ze začátku se tak velkého štěněte bála, brzy však pochopila, že je to ideální objekt k tahání za uši. Z obrázku nahoře to tak možná nevypadá, ale ke konci se jí podařilo mnohem těžšího protivníka i povalit k zemi a pořádně okousat a ožužlat:) 

Aby těch psů nebylo málo, přidala se k nám pak ještě další fenka, takže jsme na louce pozorovali pěkně rozmanité klubko dovádějících ocásků a tlapek. Domů jsme dorazili až skoro za tmy. Psi usínali během cesty od misky ke gauči, nám zase pomalu rozmrzaly končetiny.

Od té doby jsme hovawardici Leilu už bohužel nepotkali. Možná neunesla porážku od slabšího psa a odešla do kláštera:)

Focení nás pravděpodobně tedy ještě jednou čeká, mělo by se to stihnout do vánoc. Tentokrát i se zkušenějším fotografem, takže fotky budou snad konečně ostré:)

 

Další foto  zde

 

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek