Strakatá architektka

16.06.2013 14:47

 

Jak to tak vypadá, Beky se v poslední době začíná pomalu připravovat na své povolání. Zvolila si dobře, roste z ní budoucí hvězda mezi bytovými architekty. Pokud jde o pelíšek, má v tom jako správná fenka jasno a tak jej neustále rekonstruuje k obrazu svému (nikoliv však k mému), kdykoli se ho snažím trochu zkulturnit. Protože páneček to upraví vždycky špatně, je nutné zapojit tlapky a zuby (nejlépe obojí zároveň) a za hlasitého hekání a funění (to aby páneček věděl, kolik práce ji přidělává) dát konstrukci pelechu pořádně zabrat. 

Nikdy architekturu nestudovala, její styl je tudíž trochu toporný a laikovi může připomínat nepořádek, až chaos. Odborník v něm však hlavní myšlenku a nesporný talent najde. Posuďte sami:

 

Beky kritickým okem hodnotí mou verzi uklizeného pelíšku

 

 

Zde její odborně provedená rekonstrukce, která na sebe nenechala dlouho čekat

 

Po venku chodí strakaté štěně už prakticky pouze s košíkem a na volno. Během nemoci, kterou nedávno prodělala, nám bylo doporučeno omezit tahání za krk, takže chodila bez vodítka, a protože byla šikovná a poslušná, chodí na volno do teď. Připínáme jen když hrozí prchnutí za menším pejskem, u kterého by mohlo trauma z poválení a podlachnění strakatým buldozerem přinést doživotní sociální následky.

Pokud jde o naše aportovací snažení, zatím se žádné zázraky nekonají. Štěnda má balóny, balónky, míčky, tenisáky, chrastítka, kuloidy, kulatiny, válcové kruhotvary a mnoho dalších kouli podobných útvarů, vše vhodné pro aport, vše úhledně odložené v šuplíku s hračkami. Dokonce ani létající talíř v ní loveckého ducha příliš neprobouzí. Doma míček s chutí nosí, dokonce ho sama přinese a ke hře vybízí, ale venku o něj po pár metrech pronásledování ztrácí zájem, protože hleďte - támhle je velice zajímavý chodník, ten je potřeba rychle očichat...  :)

 

Fotky moc nejsou, protože se mnou odmítá komunikovat foťák a to málo co nafotím mobilem je v tak mizerné kvalitě, že se to sem neodvažuju vložit. Trochu to proberu a ty nejlepší fotky (rozuměj ty, na nichž je vidět víc, než jen šmouhy) sem s dalším článkem přihodím.

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek