Módní výstřelek

29.01.2013 14:08

 

O víkendu udeřily mrazy a psindě hrozilo, že je bude muset přežít jen za pomoci svého strakatého kožíšku. Už jsem v duchu viděl ty fotky

(V letu zamrzlá Beky; Beky přimrzlá ke vchodovým dveřím nejbližšího paneláku; Beky vylamující si všechny zuby o zmrzlý piškot; Beky si chytila ocásek a přimrzla k němu; a v neposlední řadě taky sekvence fotek - Válející se psinda ve sněhu; Beky snažící se vstát; Beky konečně vstává, ale všechny chlupy nechává za sebou přimrzlé k zemi )

 a taky ty rozhořčené komentáře pod fotkami :-P

K mé veliké radosti se však sestře úspěšně podařilo ušít zateplený obleček, který na rychlostí blesku rostoucí štěndu pasoval, takže byla uchráněna od nevyhnutelné smrti "kněčemupřimrznutím". Botičky, klapky na uši a overal na ocásek zatím pořizovat neplánujeme, pokud půjde teplota pod mínus šedesát, pořídím vakuový obal:)

 

Kupodivu se svého nového oděvu nepokouší zbavit, jen sem tam ožužlává spoj na hrudníku. Obleček je žužlání-vzdorný, takže by měl nějakou dobu vydržet. Až v něm vyžužlá díru, objednáme nový:)

 

Kočka Čičina je stále nemocná a jelikož je její nemoc způsobena také částečně stresem (každou chvíli dostává průplesk vehementně se vrtícím ocasem, při výtání příchozích je pravidelně zašlapována a přisedávána, atp...), dostává na uklidnění ve formě žvýkacích kostiček jakési přírodní tišidlo. Zdá se, že jí to pomáhá a i škrábance na krku se pomalu hojí, takže bude mít snad brzo klid. Vznikají nám tu ale dříve nevídané situace, kdy Čičina nenáviděného vetřelce oblizuje, nebo se naopak nechává vetřelcem oblizovat. Pochybuju že jim to vydží, ale aspoň je doma klid:)

 

Zde pár nových fotek s oblečkem

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek