4. Bekoulení na cvičáku + staré kousky

11.12.2012 15:51

 

Beky tuto neděli absolvovala svůj čtvrtý cvičák. Tentokrát se nekonalo žádné drama, celé to proběhlo v celkem klidném duchu. Jediné zaváhání předvedla psinda na houpačce, kterou viděla poprvé v životě, ale po chvíli přemlouvání a s pomocí kamarádů pamlsků se nakonec více méně úspěšně zhoupla. Další novinkou byl povel "revír", který k mému naprostému údivu zvládla bezchybně, ačkoli za plotem běhali venčení psi a úspěšně rušili pozornost svých druhů na cvičišti. Čekal jsem, že po předvedení pamlsku na něj pro okolní ruchy okamžitě zapomene a po vypuštění prchne do všech stran vyjma té určené. Velmi mě proto překvapilo, když vyrazila určeným směrem a po nalezení "kořisti" poslušně přiběhla a kecla si do sněhu - šikovný strakáček:)

 

Po zkončení hodiny nás příjemně překvapil Toby s paničkou, které venčící procházka zavedla až do prostor K9, takže se oba strakatí ztřeštěnci ještě navzájem pěkně prohnali na louce a my prodiskutovali možné termíny dalšího srazu. Škoda že nebyl po ruce foťák, ale kdo by si ho bral s sebou na cvičák:)

 

Po tak vydatném výdeji energie usnula Beky v pelechu pro kočku. Nějak se ten pelíšek zmenšuje...

 

Dnes, při čekání ve škole na prezentaci seminární práce :-/ , jsem čirou náhodou objevil na flashce staré fotky s mini-bekuškou. Jak se to malé strakaté mohlo za ty dva měsíce tak zvětšit?:)

 

 

Je tam i pár videí z cesty a prvních chvil doma, osoba pořizující záběry si bohužel neuvědomila, že když při filmování otočí foťák na výšku... 

No posuďte sami:) 

 

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek