Sraz ve Štýřicích

13.02.2013 20:21

 

Beky byla o víkendu po dlouhé době opět na cvičáku a byla shledána mnohem šikovnější a statečnější, než dříve. Abysme tomu ještě pomohli, s cvičitelkou jsem se dohodl, že budeme chodit o pár minut dřív a odcházet o pár minut později, aby si toho strašpytla mohlo osahat co možná nejvíc lidí i z ostatních skupin (Beky se o tomto nápadu vyjádřila velmi nelichotivě a nějakou dobu se mnou nemluvilal. Ještě že tu nevládne demokracie:) ). Snad to tedy bude znát. Objevil se nám taky nový problém - Beky se začala v areálu cvičiště bát překážek a kladin, což je docela zvláštní, protože ve výběhu je běhá s radostí. No snad to byl jen takový chvilkový nešvar, uvidíme příště, bude se s tím holka muset nějak srovnat, protože bude s radostí běhat agility (zatím to ještě ale neví:) )

 

V pondělí byla Beky na očkování proti vzteklině a zvládla to celkem dobře. Díky strachu, že bude doktorkou sežrána, tu injekci vůbec nezaregistrovala. Ke svému údivu sežrána nebyla a navíc od té nebezpečné osoby dostala kousek sušeného masa. Ale pozorný strakáč se nenechá ukonejšit, příště by se veterinářka nemusela udržet a na nebohé strakáče se vrhnout...

 

Ve čtvrtek jsme s paničkou Tobyho uspořádali další strakatý mini-srazík, na který měla původně ještě dorazit tříměsíční fenečka Auda, ale kvůli zdravotním problémům se nakonec nemohla ukázat (tímto jí přejeme brzké uzdravení a páníčkům pevné nervy s nudícím se a po stropě běhajícím strakáčetem). Snad se nám příště zadaří sejít se ve větším počtu.

I ve dvou se strakáčata pěkně vyřádila, nejdřív ve výběhu a potom na procházce směrem ke kraví hoře. Nakonec jsme skončili v otevřeném výběhu s pěkným výhledem na Brno, kde se naše minismečka rozrostla o dalších pět psů (různých ras a velikostí). Nevím jak Toby, ale Beky cestou domů v tramvaji spala jak strakatá růženka a k vystupování jsem ji musel skoro přemlouvat:)

 

 

Pánečkovi už taky začala škola, takže se Beky pomalu smiřuje s každodenní samotou. Zatím to vypadá dobře, ale nechceme usnout na vavřínech - je teď v pubertě a člověk nikdy neví. Zásoby kousacích kostiček a uší jsou v pohotovosti:)

 

Fotky ze srazu a z výcházky s Ájou zde

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek